Granex-Food Kft. üzemtervezés

Együttmüködési területek

Kutatások
Több, mint negyedszázadnyi K+F+I tapasztalat bírtokában sikeres oldunk meg ipari kutatási, kísérleti fejlesztési feladatokat.

Üzemtervezés
A húsfeldolgozás kivételével megtervezzük, engedélyeztetjük élelmiszerfeldolgozó üzemét.Az ötlettől a kész üzemig.

Tanácsadás
Egyedi technológiai vagy műszaki problémák okainak feltárása, egyedi vagy ismétlődő hiba okok felderítése és megoldása.

Termékfejlesztés
Funkcionális élelmiszerek, innovatív termékek kidolgozása a termék ötlettől a megvalósításig. Stratégiai pertnereink segítségével a piacra jutásig terjedően.

Műszerek és gépek
Partnerségi megállapodások alapján segítünk egyedi gépek, műszerek beszerzésben. Kérjük keressen ajánlat kérésével.

Csomagolás
Egyedi csomagolási megoldások és ötletek kidolgozásában és megvalósításában segítünk csomagolóanyag gyártó partnereink segítségével.

Erösségeink

T

Tervezés
Plant Design

Meghallgatjuk ötletét, segítünk pontosítani, elkészítjük a terveket, közreműködünk az engedélyezésben. Önnek csak döntenie kell a szükséges időben.

T

Termékfejlesztés
Product Development

A termékfejlesztés a jövő sikerének alapja. Számos sikeres új termék fejlesztésének tapasztalatával mondjuk: tegye próbára szaktudásunk.

T

Tanácsadás
Consulting

Egy dologhoz értünk. Ahhoz viszont jól, ez az élelmiszerfeldolgozás. Nem túlzott magabiztosság, hanem 30 éves tapasztalat áll mögöttünk.

+1

Kutatás
Research

A kutatás-fejlesztés-innováció sajátos terület, amely a hazai élelmiszergazdaságban egyik fejlesztendő területe. Egyetemi kutatási tapasztalatunkra támaszkodva segítünk eligazodni a kutatás világában is.