Granex-Food Kft

Magunkról

Magyarország legszélesebb körű tevékenységét végző élelmiszeripari mérnöki tanácsadó vállalkozásaként célunk, hogy a hazai kis és középvállalkozások számára komplex, megoldás központú szolgáltatást nyújtsunk.

Szakmánk és egyben szenvedélyünk az élelmiszeripar. Vezérlő értéknek tekintjük a kölcsönös tisztelen alapuló üzleti partnerséget. Szakértőink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripar területén, így a számos sikeres fejlesztési munka és elkészült projekt tapasztalatával örömmel keresünk önöknek is megoldást.

Ha élelmiszeriparban gondolkodik, ránk gondoljon.

Tovább

Érveink

1

30 év tapasztalat
Több száz üzem, sikeres megoldások.

2

Komplexitás
Széleskörű elméleti és gyakorlati tudás.

3

Rugalmasság
Amely sohasem a szakszerűség kárára megy.

+1

Szenvedély
Kereshetnénk kifogást is, de a megoldást jobban kedveljük.

Mérföldkövek

1996

A Granex-Food Élelmiszeripari és Környezetvédelmi Kft. megalapítása.

Április 1-én alapítottuk, de nem tréfának szántuk. Még ebben az évben megkezdődik az első üzemtervezés.

1997

Száraztészta gyártó üzemünk és az alapanyag nagykereskedelmi diviziónk indulása. A Kresto termékek Dél-Alföldi képviselői lettünk. A 2000-es évek közepétől a kereskedelmi tevékenységet visszaszorítottuk.

2007

Több sikeres üzemtervezési referenciával rendelkezünk: Pick, Móraprizma Mórakert. Egy év előkészítés után befejeződik az UNIVER Produkt Zrt. Mindszenti kőruti feldolgozó üzemének tervezése.

2013

Több sikeres fejlesztési projektet zárunk le, többek között a Cho-Da Kft számára csokoládéterméket fejlesztünk, a Luminis Innovation Kft. számára világító jégkockát készítünk, amelyből szabadalom is születik.